¨

Mange kørte for stærkt

Foto: TV ØST

43 bilister kan se frem til et klip i kørekortet, efter de mandag aften blev fotograferet fra en af politiets fotovogne i Slagelse. Også ved Præstø og i Guldborgsund var politiet på besøg med fotovognen.

Det var en fotovogn fra politiets automatiske trafikkontrol, der mandag mellem kl. 18 og 21.30 stod på Vestmotorvejen ved Slagelse, og fotograferede de mange travle bilister.

På grund af vejarbejde er hastighedsbegrænsningen på 80 km/t og det var der 220 bilister ud af 1175, der ikke respekterede. 43 kørte endda så stærkt, at de står til et klip i kørekortet, mens der er fem, der risikerer at miste kortet betinget. De fem blev målt til at køre fra 133 til 154 km/t.

Mandag var der også hastighedskontrol på Præstø Overdrev ved Præstø. Her er den højeste tilladte hastighed 60 km/t men 26 ud af 283 målte bilister kørte hurtigere. Fire kørte så hurtigt, at de står til et klip i kortet.

Også i Guldborgsund blev der mandag trådt lidt for hårdt på speederen. 388 bilister passerede politiets fotovogn, af dem kørte 48 for hurtigt, 10 så stærkt, at de står til et klip i kørekortet. 2 risikerer en betinget frakendelse af førerretten.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App