Mand slæbt efter bil: Sliktyveri endte dramatisk

Et forsøg på at stjæle tre kasser slik i et supermarked i Holbæk endte onsdag aften dramatisk, da tyven blev opdaget.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En uskyldig mand var ved at komme slemt til skade efter fejlslagent tyveri.

Onsdag aften blev det anmeldt, at en mand havde forsøgt at stjæle tre kasser med slik i Holbæk, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Hændelsen skete lidt før klokken 20, da personalet i et supermarked på Omfartsvejen i Holbæk opdagede, at en mand var i færd med at stjæle tre kasser slik.

Da de gjorde ham opmærksom på, at de godt kunne se, hvad han havde gang i, smed han sine tyvekoster fra sig og løb ud af butikken, hvor en bil holdt parkeret.

Kunde jagtede tyven

Supermarkedets personale og en 42-årig mandlig kunde, der også opholdt sig i butikken, løb efter tyven, der dog slap væk i området.

Kunden forsøgte at tage nøglerne ud af tændingen på den ventende bil, så chaufføren bag rattet ikke kunne slippe væk. Det ville den mandlige bilist dog ikke acceptere, så han begyndte at køre, mens kunden stadig hang i bilen.

Derfor endte den korte, men voldsomme hændelse med, at den 42-årige kunde blev slæbt efter bilen i nogle meter, før han faldt ned på asfalten på parkeringspladsen.

Chauffør afsløret af nummerplader

Personalet havde heldigvis opsnappet bilens nummerplader, og politiet kunne derfor finde chaufføren, en 35-årig mand, som torsdag afhøres af lokalpolitiet i Holbæk.

Tyven, der slap væk, beskrives ifølge politiet som en mand på 185-190 centimeter, spinkel af bygning og med kort, lyst hår. Han var iført camouflagebukser og en mørkeblå dynejakke.

Den 42-årige mandlige kunde, der endte på asfalten foran butikken, slap heldigvis uskadt fra hændelsen.