Mand i kritik tilstand - ramt af bil i fodgængerfelt

En mand i 60'erne er i kritisk tilstand efter at han blev ramt af en bil i et fodgængerfelt. Politiet undersøger, om manden gik over for rødt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Klokken 16.39 mandag eftermiddag er en person blevet påkørt af en bil i Slagelse. Ulykken skete i krydset mellem Parkvej og Slots Allé.

Manden gik i fodgængerfeltet, da han blev ramt, oplyser Heidi Andresen, vagtchef Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Det er dog uklart, om manden er gået over for rødt lys.

- Der er forskellige forklaringer på, om han er gået over for rødt, eller det er bilisten, der er kørt over for rødt. Det undersøger vi nu, og vi har en bilinspektør, som undersøger sagen, siger Heidi Andresen.

Manden, der er i 60'erne, er fra lokalområdet.

- Vedkommende blev i første omgang kørt til kontrol på Slagelse Sygehus, men han er blevet overført til Odense Sygehus, forklarer vagtchefen, som oplyser, at manden på sygehuset blev konstateret at være i kritisk tilstand.

De pårørende er underrettet.

Politiet har været i kontakt med bilisten. Ifølge vagtchefen er der ikke indikationer på, at føreren af bilen har været påvirket.