¨

Mand i alvorlig tilstand efter faldulykke: - Han har det ikke godt

00:36

En 39-årig mand er i kritisk tilstand, efter at han faldt 3-4 meter ned, da han var i gang med at reparere et tagvindue hos Kirkens Korshær i Korsør. Manden blev efter ulykken fløjet med lægehelikopteren til behandling på Rigshospitalet. Video: Lasse Antonsen

En mand faldt søndag ud af et vindue på Havnegade i Korsør. Foto: Lasse Antonsen

1 af 2

En 39-årig mand faldt ud ad et vindue og tre-fire meter ned på asfalten. Han blev fragtet til Rigshospitalet, og hans tilstand er alvorlig.

En mand blev søndag eftermiddag fløjet med lægehelikopter til Rigshospitalet i København, efter han faldt ud ad et vindue.

Ulykken er sket ved Havnegade i Korsør, hvor Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fik anmeldelsen klokken 13.32.

Politiet oplyste til TV ØST søndag, at hans tilstand var alvorlig og ikke stabil. Mandag morgen betagnes hans stilstand stadig som alvorlig.

- Han er stadig indlagt på hospitalet og har det efter omstændighederne ikke godt, oplyser Anders Mikkelsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Var ved at reparere et tagvindue 

Hvorvidt han er i livsfare, kan politiet ikke oplyse på nuværende tidspunkt.

Der er tale om en 39-årig mand, som var ved at reparere et tagvindue på Kirkens Korshær. Her falder manden ud ad vinduet og tre til fire meter ned på asfalten. Han fik skader i ansigtet og brækkede flere ribben.

Der kom ikke andre til skade ved ulykken, oplyser politiet. 

Læs også Mand falder ud af vindue: Fløjet væk med lægehelikopter

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App