¨

Mand fængslet efter dødsulykke ved byfest

Foto: TV ØST

En mand er blevet varetægtsfængslet i fire uger, efter en kvinde i nat blev kørt ihjel i forbindelse med byfesten i Glænø. Politiet eftersøger fortsat vidner.

En 36-årig polsk mand er søndag formiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for at have påkørt og dræbt en 65-årig kvinde i forbindelse med byfesten på i Glænø lørdag aften.

Det oplyser vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Manden har arbejdet på en ejendom i nærheden af Glænø, og har tidligere på aften været involveret i slagsmål med andre polakker til byfesten, siger vagtchefen til TV ØST. Manden beskrives som have været meget beruset ved sin anholdelse.

Politiet understreger dog, at de fortsat gerne vil høre fra vidner, der har været med til byfesten i Glænø lørdag aften, og som måske har bemærket slagsmålet eller har set, hvem der efterfølgende kørte fra stedet i en sølvgrå Peugeot Expert varebil.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

LÆS OGSÅ: Kvinde dræbt i ulykke: Blev påkørt på vej hjem fra byfest

En 65-årig kvinde fra lokalområdet omkom ved ulykken. Hun var på vej hjem fra byfesten med en veninde, da hun blev ramt af varebilen.

Politiet vil gerne tale med vidnerne for at blive endnu mere sikre på, at det var den 36-årige polak, der sad bag rettet på varebilen, da den klokken 0:55 i nat påkørte og dræbte en kvinde på vej hjem fra byfesten. Føreren af bilen kørte efter ulykken videre, men forulykkede efterfølgende i et træ og flygtede fra stedet.

Bilen ved ulykken var en sølvgrå Peugeot Expert varebil med registreringsnummeret TN91058. Den havde vinduer i de dobbelte bagdøre, men ellers ikke bagtil. Bilen havde en skydedør i højre side. Varevognen beskrives som meget ødelagt efter kollisionen med kvinden og træet.

Bilen er nu i politiets varetægt.

01:55 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App