Mand dræbt af politiskud blev dømt for knivstik sidste år

Manden, som blev skudt og dræbt af politiet foran et værtshus i Slagelse, er tidligere dømt for en knivstikker-episode. Her angreb manden 2 yngre kvinder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 48-årige Muammer Arslan, som natten til fredag blev skudt af politiet i Slagelse og døde søndag på sygehuset, blev i september 2013 dømt for at stikke en 31-årig mand med kniv. Det skriver Sjællandske.

Offeret slap med overfladiske skrammer på maven, og ved den efterfølgende retssag blev gerningsmanden idømt tre måneders betinget fængsel, og han skulle efterfølgende udføre 60 timers samfundstjeneste.

Patrick Søndergaard, som offeret hedder, siger, at han greb ind, da Muammer Arslan angreb to yngre kvinder, og at den nu skuddræbte derefter vendte sin vrede mod ham og stak ham to gange med en kniv. Det skete 30. juni.

Straffet for mildt

Han er utilfreds med det, han kalder "en lav straf".

- Det har harmet mig, at jeg kort efter mødte gerningsmanden i byen, og havde han fået en længere straf, ville han måske siddet bag tremmer nu, og så var det, der skete foran pubben i fredags, ikke sket, siger Patrick Søndergaard til Sjællandske.

Muammer Arslan blev ifølge politiet skudt, efter at han havde truet og angrebet dørmanden på The Old Irish Pub og derefter nægtede at smide sin kniv, da tilkaldte betjente bad ham om det.

/ritzau/