¨

Mand anholdt for knivstikkeri.

Foto: TV ØST

En 21-årig mand kæmper stadig for sit liv på Rigshospitalet, efter at han i nat blev stukket ned foran et værtshus i Slagelse. En 22-årig mand er anholdt.

Kl. 12 kunne politiet i Slagelse i dag anholde en mand i Slagelse, de mener, at det er ham, der i nat overfaldt og stak 3 unge mænd ned med knive.

De 3 mænd var i byen og sad på værtshuset Perron 2 i Slagelse. Ifølge ejeren af værtshuset kom den mulige gerningsmand ind i en 5 minutters tid, for derefter at gå ud igen. Hvad der efterfølgende er foregået ved politiet ikke, de kender ikke motivet, alligevel kunne de knap 11 timer efter knivstikkeriet anholde den formodede gerningsmand.

- Vores hunde og teknikere har jo været ude at finde spor, og desuden tydede afhøringer på, at der kunne være tale om den mand, vi nu har anholdt, siger efterforskningsleder hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi, Marianne Roed, i dag til TV2 Øst. Hnn fortæller, at politiet kender manden i forvejen, men vil ikke sige, hvad de kender ham for.

Politiet har hele dagen ledt med hunde efter de 2 knive, som knivstikkeren skulle have brugt. Omkring kl. 16 fandt de knivene i et budskads ved parkeringspladsen nær Irma i Slagelse. Den ene ligner en meget stor køkkenkniv.

Den anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør i morgen formiddag i retten i Næstved.

02:01 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App