'Mafia'-leder bliver mandsopdækket

Den unge mand, der torsdag stod frem som talsmand for Mafia-gruppen i Korsør, bliver nu placeret på et nyt anbringelsessted, hvor han vil blive mandsopdækket.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det får nu konsekvenser, at en ung mand fra Motalavej i Korsør torsdag stod frem på TV2 ØST som talsmand for Mafia-gruppen på Motalavej i Korsør.

De seneste dage er der blevet fyret fyrværkeri af mod brandvæsnet i området, og i går fik politiet smadret ruder i en patruljevogn. På tv fortalte manden , at han står i spidsen for den gruppe unge, der blandt andet angreb brandvæsenet nytårsnat, og at det hele handler om respekt fra politiets side og om at vise, hvem der bestemmer i kvarteret.

Kaldt til møde i dag

Den unge leder var allerede anbragt efter en ungdomssanktion, som bliver givet til unge mellem 15 og 17 år, hvis de har begået alvorlig kriminalitet. Efter udtalelserne blev manden i dag fredag kaldt til møde med kommunen og politiet, og straffen bliver nu skærpet. Slagelse Kommune oplyser til TV2 ØST, at han nu bliver anbragt et nyt sted, hvor han vil blive mandsopdækket.

Ifølge Socialstyrelsen er en ungdomssanktion et alternativ til traditionel ubetinget fængselsstraf for unge. Det er tale om en 2-årig struktureret og kontrolleret socialpædagogisk behandling. Forløbet består af 3 faser, som alle er under tilsyn af de kommunale myndigheder.