¨

Lokalpolitiker vippet ud af formand

Foto: TV ØST

Tonny Borgstrøm er fortid i Liberal Alliance i Slagelse Byråd. Søndag fik han besked om at forlade partiet under en fodboldkamp.

Liberal Alliance i Slagelse Kommune er mindsket til to medlemmer i stedet for tre. Det kommer efter, at Tonny Borgstrøm søndag blev vippet ud af partiet, skriver Sjællandske.

Han fik beskeden på stadion, hvor FC Vestsjælland mødte FC Nordsjælland, og hvor formand Thomas Vesth var manden bag overleveringen.

Argumentet er ifølge Tonny Borgstrøm, at partiet ikke vil acceptere, at Borgstrøm har særstandpunkter i nogle sager og i visse tilfælde stemmer anderledes end sine partifæller Troels og Villum Christensen.

Trætte af særstandpunkter

Det var ellers en aftale, at han havde lov til at forholde sig anderledes til nogle punkter, hvis bare det ikke bragte det blå flertal i fare, men nu har Liberal Alliance altså fået nok af Borgstrøms enegang. Eksempelvis vil brødrene Christensen ikke længere acceptere, at han kunne finde på at stemme anderledes i byrådet, end det partiet med Troels Christensen som repræsentant havde stemt i økonomiudvalget.

- Her kunne vi komme ud for, at Tonny Borgstrøm før byrådsmødet sagde, at han dav ar ligeglad med, hvad Troels havde stemt, for han havde altså en anden opfattelse, siger Villum Christensen til avisen.

Tonny Borgstrøm fortsætter nu som løsgænger i byrådet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App