Lokale firmaer sikrer Slagelses hjemmekamp i EHF-cuppen.

To lokale firmaer har sikret, at Slagelse FH kan spille sin hjemmekamp i EHF-cuppen på lørdag, på trods af truende konkurs.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er de lokale firmaer Vilcon Gruppen og Egons Turist- & Minibusser, der har meldt sig på banen for at sikre, at kampen mod spanske S.D. Itxako på lørdag gennemføres.

Både hos det europæiske håndboldforbund og i Dansk Håndbold Forbund har man været nervøse for, hvorvidt det ville blive muligt for Slagelse FH at spille hjemmekampen i EHF Cup mod spanske S.D. Itxako lørdag den 14. februar kl. 15.00 i Antvorskovhallen.

Men nu har to lokale sponsorer sikret, at kampen kan gennemføres. Vilcon Gruppen sørger for ophold og fortæring, mens Egons Turist- og Minibusser står for transporten.

De spanske gæster bliver sammen med dommerparret fra Estland og den delegerede fra Island indkvarteret på Vilcon Hotel- og Konferencegaard i Bøstrup.

- Uden deres støtte havde det ikke været muligt for os at gennemføre hjemmekampen, og vi kunne næsten ikke bære at være skyld i, at et dansk hold måtte trække sig fra en europæisk turnering, siger formanden for Slagelse FH, Iver Grunnet i en pressemeddelelse.

De lokale virksomheders støtte er dog ikke i sig selv nok til at redde Slagelse FH.

- Heldigvis mærker vi en meget stor sympati strømme mod Slagelse FH i disse dage, og det giver da grobund for en vis optimisme med henblik på fremtiden, selv om der stadig er et godt stykke til, at vi kan give den melding, vi allerhelst vil give, nemlig at Slagelse FH er reddet, siger formanden for Slagelse FH, Iver Grunnet.