¨

Lokal cykelrytter vinder PostNord Danmark Rundt

00:57

Video: TV2 ØST

Niklas Larsen fra Slagelse vinder både den blå førertrøje og den hvide ungdomstrøje.

22-årige Niklas Larsen, der er født og opvokset i Slagelse, har netop cyklet sig til førstepladsen ved dette års PostNord Danmark Rundt.

Dermed slutter han på toppen af podiet ved Danmarks største etapeløb.

Niklas Larsen vinder med 11 sekunder foran nummer to i klassementet.

Det kunne ikke have været en federe dag

Niklas Larsen, Vinder, PostNord Danmark Rundt

- Det er super fedt. Jeg er virkelig glad. Det kunne ikke have været en federe dag. Jeg er virkelig glad for, at vi kunne holde den hele vejen, så det var fantastisk at køre ind på Frederiksberg i den blå trøje.

Udover, at han vinder den blå førertrøje, vinder han også den hvide ungdomstrøje.

Artiklen fortsætter under billedet.

  Foto: TV2 ØST

Niklas Larsen cykler til daglig for det danske Team ColoQuick. Holdet cykler i den europæiske UCI Continental-klasse, der svarer til cykelsportens 3. division.

Dagens 166 kilometer lange etape var den sidste ud af fem i løbet. Den begyndte i Roskilde, hvor 20 hold med danske og udenlandske ryttere stillede fra start, inden de trampede afsted i pedalerne og sluttede på Frederiksberg Allé.

Det er lige så meget dem, der har vundet, som det er mig

Niklas Larsen, Vinder, PostNord Danmark Rundt

- Nu tror jeg, vi skal ud og spise og nyde det lidt og fejre det sammen med holdet. De har gjort en god indsats, og det er lige så meget dem, der har vundet, som det er mig, siger Niklas Larsen.

Artiklen fortsætter under billedet.

  Foto: TV2 ØST

Cyklede 4. etape i regionen

Etapeløbets 4. etape startede i går på Flådestationen i Korsør, hvor rytterne cyklede 175 kilometer på de vest- og nordvestsjællandske landeveje, inden de nåede i mål på Asnæs Indelukke i Odsherred.

Artiklen fortsætter under videoen.

00:35

Foto: Ida Valsted - TV2 ØST

Luk video

På vejen cyklede rytterne blandt andet gennem Slagelse, hvor Niklas Larsen kommer fra, og her stod de lokale i Slagelse klar til at bakke op om den unge cykelrytter, når han ræsede forbi.

- Det var helt fantastisk at køre igennem Slagelse, for det er der, jeg kommer fra, og det var bare super fedt at komme tilbage til der, hvor det hele startede, og der hvor min karriere kickstartede. Det var helt fantastisk, siger Niklas Larsen.

  Foto: René Lind

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App