Lokal badmintonspiller vinder EM-guld i Frankrig

Den lokale badmintonspiller fra Team Skælskør-Slagelse, Mads Pieler Kolding, og hans makker vandt søndag EM-guld i badminton i Frankrig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Søndag spillede Mads Pieler Kolding fra Team Skælskør-Slagelse og makkeren Mads Conrad sig til EM-finalen i badminton Frankrig.

Her vandt de guld i herredouble, da de besejrede Anders Skaarup Rasmussen og Kim Astrup, der også spiller i Team Skælskør-Slagelse.

Det betyder sindssygt meget, at jeg hev den titel i land, siger Mads Pieler Kolding 

- Det betyder sindssygt meget, at jeg hev den titel i land. Jeg har jo tre sølvmedaljer til at hænge der hjemme, så det var dejligt, at det lykkedes for os at vinde guld, siger Mads Pieler Kolding til TV ØST.

Ifølge Mads Pieler Kolding var det var en tæt kamp i finalen, hvor de begge var nervøse, hvilket kunne ses på deres spil, da de tabte første set 21-14. Det gik dog bedre i andet og tredje sæt, som endte 21-18 og 21-13 til Mads Pieler Kolding og makkeren Mads Conrad.

- I finalen kom vi ikke rigtig ud af starthullerne, så efter første set kiggede vi hinanden i øjnene og besluttede os for at kæmpe for det. Og i tredje set føler jeg, at vi får vist, at vi fortjener at vinde, siger Mads Pieler Kolding.

Lover godt for næste generation

Hos Team Skælskør-Slagelse Badminton er de stolte over, at tre ud af de fire spillere i finalen kommer fra deres klub, og de glæder sig over resultatet efter søndagens kamp.

- Vi er glade for at vores spillere har succes, så vi vil gerne sige dem kæmpe tillykke her fra det sydsjællandske. Det lover godt for næste generation, siger Steen Pedersen, som er sportschef i Team Skælskør-Slagelse Badminton.

Der skal nu fokuseres på VM i Kina, som løber af stabelen om to uger.