Limousinefirma scorer kassen på konfirmationer

Store bededag er en vigtig dag for regionens førende limousinefirma. Konfirmanderne efterspørger nemlig i stor stil de store biler.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I dag er årets hele stor konfirmationsdag - og skal man tro en ny undersøgelsen, så er forårets konfirmationsfester tilsyneladende ikke ramt af krisen. I en undersøgelsen som TNS Gallup har lavet for Nordea fremgår det, at en typisk konfirmationsfest koster omkring 30.000 kroner, og det er noget limousinefirmaet i Sønder Vedby kan mærke.

Jan Kock fra Limo2go er en tilfreds mand: Stor bededag er nemlig blevet til store limousinedag. Regionens konfirmander er over årene blevet vildere og vildere med limousiner og derfor har Jan Kock været ud at investere i ekstra biler.

- Vi har lige købt 14 nye biler, blandt andet en lyserød limousine, som især pigerne er helt vilde med, fortæller Jan Kock.

Dermed tæller firmaets vognpark 42 limousiner, og Limo2go kan nu bryste sig af at være Europas største.At blive hentet i kirken i en limousine koster 2400 kroner pr time, og spørger man konfirmanden, så er pengene givet godt ud.

- Det er dejligt at alle kigger på en, når man bliver hentet i sådan en flot bil, siger Alicia Strauss Hansen, der blev overasket af sin mor og far med en limotur.

Hvad der svarer til 22 fuldtidsansatte limochauffører er hvad Jan Kock har ansat i sit firma, og hos ham er der ikke grund til at tale om krise:

- Folk vil gerne forkæle deres kære, også selvom det er krise, så jeg kan mærke at folk de har penge som de er parat til at bruge.

<p>Et limousinefirma her fra regionen kan nu kalde sig Europas største efter de har købt 14 nye limousiner. Stor bededag var en vigtig dag for bundlinien i firmaet.