¨

Liberal Alliance vil have nyt rådhus til Halsskov

Foto: TV ØST

Liberal Alliances gruppeformand i Slagelse Kommune, Villum Christensen, vil have samlet administrationen i et nyt rådhus i Halsskov Havn.

Et nyt rådhus for Slagelse Kommune skal ligge i Halsskov, hvis det står til Liberal Alliances gruppeformand Villum Christensen. Det skriver Sjællandske.

Der har længe været debat om, hvorvidt kommunen skal bygge nyt rådhus, og hvor det i så fald skal ligge. Da det i sidste uge blev afgjort, at kommunen køber grunden omkring færgelejet i Halsskov tilbage på grund af et mislykket byggeprojekt, har Villum Christensen foreslået, at den bliver ny rådhusgrund.

Han begrunder ideen med, at mange byrådsmedlemmer har tilknytning til Korsør, og at placeringen vil løse nogle af trafik- og parkeringsproblemerne i Slagelse.

Byrådskolleger skeptiske

Hans byrådskolleger er dog ikke helt så positive over for tanken om et rådhus i Halsskov.

Jørn Melchios Nielsen fra Enhedslisten mener slet ikke, at der er penge til at bygge nyt rådhus, Dansk Folkepartis Michael Gram er åben for ideen om en placering i Korsør, men mener ikke, at Halsskov Havn er stedet, og Venstre-borgmester Stén Knuth vil ikke kommentere på planerne, idet forvaltningen i januar skal komme med forslag til en samlet administration.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App