¨

Levakovic bliver udvist af Danmark

Foto: TV ØST

Den 46-årige kroat Gimi Levakovic var anklaget for våbenbesiddelse og trusler på Motalavej i Korsør. Han bliver udvist af landet.

Retten i Næstved har torsdag idømt 46-årige Gimi Levakovic et år og tre måneders fængsel samt udvisning af Danmark i 12 år.

Gimi Levakovic stod tiltalt for besiddelse af en 9 mm pistol af mærket Walther P 38 samt trusler på livet. Han har siddet varetægtsfængslet siden 2. maj i år.

Gimi Levakovic, som er kendt gennem medierne for en lang række kriminelle forhold, blev dømt for en episode tilbage i maj på Motalavej i Korsør, hvor han kiggede på lejlighed og boede nogle dage hos en familie i kvarteret. Ifølge anklageskriftet udviklede en grill-aften sig, hvor Gimi Levakovic truede flere i familien med, at han ville skyde dem allesammen.

Politiet blev tilkaldt, og efter en ransagning fandt politiet en 9 mm Walther P 38 og to magasiner med patroner i en taske. Flere vidneudsagn pegede på, at det var Gimi Levakovic pistol.

Han bliver udvist af hensyn til den offentlige sikkerhed. Den 46-årige Gimi Levakovic, der har kroatisk pas, har en række tidligere domme, og domsmandsretten mente, at han vil fortsætte i sin kriminelle løbebane.

Forsvarsadvokat Bjørn Elmquist har anket dommen til Landsretten.

02:11 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App