Lastbil med savsmuld brød i brand på motorvej

Vestmotorvejen er genåbnet, efter motorvejen onsdag formiddag blev spærret af, efter der gik ild i en lastbil.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En brændende lastbil skabte onsdag eftermiddag i myldretiden kaos på Vestmotorvejen i vestgående retning. Alt trafik omkring 1000 meter fra afkørsel 35 blev standset, hvilket skabte en kø, som strakte sig helt til Køge.

- Vi fik en anmeldelse omkring klokken 14.10, og derefter har vi arbejdet på at få slukket ilden i lastbilen sammen med brandvæsnet, siger Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig ved Midt - og Vestsjællands Politi. Politiet oplyser ydermere, at ingen er kommet til skade.

Det var en lastbil fyldt med savsmuld, der pludselig var omspændt af flammer. 

- Det er en chauffør, der kører med savsmuld, som pludselig opdager, at der er ild i hans last. Herefter går der også ild i hans pressening. På stedet har vi koncentreret os om at få slukket ilden samt få reddet bare noget af hans last. Vi har fragtet lastbilen væk fra motorvejen, så alle kan passere, siger Michael Lohse, der er indsatsleder ved Midt- og Vestsjællands Brand og Redning. 

Politiet oplyser klokken 14.50 på twitter, at lastbilen nu er blevet fjernet fra vejen, og at trafikken igen glider.  

Jens Petersen fra Sorø blev fanget i køen på Vestmotorvejen. Han fortæller, at han blev cirka 45 minutter forsinket mellem rastplads Kongsted og Ringsted ØST på motorvejen i vestlig retning. Han har sendt os videoen herunder:

Foto: Jens Petersen, Sorø