¨

Lastbil i brand to gange

Foto: TV ØST

To gange lørdag aften måtte brandvæsnet køre ud til en brand i en lastbil. Første gang udbrændte førerhuset, og fem timer senere gik der ild i lastbilen igen.

Lørdag aften måtte Falck rykke ud til brand i en lastbil hos vognmandsforretningen P.K. Justesen på Lerbakken i Korsør. Da redningsfolkene kom frem, var lastbilen fuldstændigt overtændt, og brandfolkene frygtede, at ilden kunne sprede sig.

De fik dog slukket branden, inden det gik ud over flere køretøjer.

Ild i samme lastbil igen

Det viste sig dog, at de måtte af sted igen senere på aftenen. Klokken 23.50 var der igen ild i samme lastbil, men hvad der er årsagen, er uvist.

- Ejeren var med derude og fortalte, at lastbilen havde været ude at køre samme dag. Førerhuset udbrændte allerede under første brand, så vi kunne ikke rigtigt se noget, forklarer indsatsleder Thorbjørn Celler.

Lastbilen stod på privat område, der er delvist afspærret af hegn og bomme, men salgschef Henrik Justesen har ikke nogen grund til at tro, at branden er påsat.

- Vi plejer ikke at have problemer med ubudne gæster og tror heller ikke, at branden er påsat. Det kan være en defekt, der har gjort, at den er selvantændt, siger han.

00:26 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App