Landstræner om badmintonsejr: Et lille mirakel

Det er et lille mirakel og på grund af en kæmpe holdpræstation, mener den danske landstræner, Lars Uhre om den danske VM sejr.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Danmark er verdensmestre. Vi gentager lige: Danmark er verdensmestre! For første gang i historien blev det Danmark, der kunne løfte Thomas Cup-trofæet på finaledagen. Ifølge den danske landstræner, Lars Uhre, skyldes det både de højere magter og et sammenhold uden lige. Det skriver Badminton Danmark i en pressemeddelelse.

- Det er et lille mirakel, og så er det en kæmpe holdpræstation, der er årsagen til, at vi vinder Thomas Cup. Med de problemer vi har haft med skader, så vidste vi stadig godt, at vi kunne tage en medalje, men at det skulle blive en af guld er helt uvirkeligt, siger Lars Uhre til Badminton Danmark.

Landstrænerteamet havde udtaget et hold af ti herrespillere, og alle ti bidrog med vigtige resultater på vejen til guldmedaljerne. Og når de ikke sørgede for imponerende præstationer på banen, så gav de den fuld gas på bænken.

- Vi har fuld opbakning til hinanden. Lige meget hvilke syv spillere, vi valgte at stille op med, så har de andre bakket op omkring dem. Der er ingen på holdet, som har været for fine til at gøre det, der skulle til, siger Lars Uhre.