Kvinde dræbt i Slagelse - mand anholdt

Et større opbud af betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi arbejdede mandag på en adresse ved Jonshaven i Slagelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mandag eftermiddag og aften har har et større opbud af betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi arbejdet ved et hus beliggende på en adresse i Jonshaven i det nordvestlige Slagelse.

Politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortæller til TV2 ØST, at det drejer sig om et drab på en kvinde i halvtredserne, og at en person er anholdt.

- I eftermiddags klokken lidt over halv fire bliver politiet kontaktet, hvor vi bliver gjort opmærksom på, at der muligvis er sket en forbrydelse på en adresse i et parcelhus. Politiet kommer frem og konstaterer, at vi finder liget af en dræbt kvinde i halvtredserne, siger Kim Kliver og tilføjer: 

- I umiddelbar forlængelse anholder vi en mandsperson også i halvtredserne. Vi anholder pågældende et andet sted i byen. Det er vores opfattelse, at han kan mistænkes for at have dræbt den pågældende kvinde. 

Indsatsleder, flere patruljer og teknikere fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi arbejder ved en adresse i Jonshaven, Slagelse, mandag aften.
Indsatsleder, flere patruljer og teknikere fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi arbejder ved en adresse i Jonshaven, Slagelse, mandag aften. Foto: Lind Foto

- Vi forventer at fremstille manden i grundlovsforhør ved retten i Næstved sigtet for drab, forklarer han ved 22-tiden og tilføjer:

- På det her tidlige tidspunkt vil jeg ikke gå ind i nærmere detaljer. Nu skal vi have tid til at bearbejde de informationer, vi har inde, og så må vi se, hvad vores yderligere efterforskning viser.

Politiet vil ikke gå ind i nærmere detaljer om, hvad relationen er mellem den dræbte og den anholdte.

Både hundepatruljer og teknikere er i løbet af aftenen set arbejde i og omkring en bil og et hus på vejen, som er blevet spærret af med minestrimmel.

quote Der er ingen grund til at borgere og beboerne her skal være nervøse.

Kim Kliver, Politiinspektør, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

TV2 ØST's reporter på stedet oplyser, at der klokken 20.45 er ankommet en rustvogn til stedet.

- Som I nok har bemærket, har der været omfattende undersøgelser. De fleste af de undersøgelser er nu ved at være slut, mørket er trængt på, og derfor vil vi fortrække os stille og roligt og bearbejde resultatet af undersøgelserne, vi har lavet, siger Kim Kliver.

Politiinspektøren lader samtidig forstå, at naboer ikke har grund til at føle sig utrygge.

- Vi forstår godt, man er bekymret. Det ser også ganske voldsomt ud, når politiet kommer med så mange køretøjer og specialudstyr. Men der er ingen grund til at borgere og beboerne her skal være nervøse. Vi har styr på situationen, og vi har anholdt den mistænkte gerningsmand, som vi forbinder med forbrydelsen.

Ifølge politiinspektøren har man været i kontakt med pårørende, som er underrettet ved 22-tiden mandag aften.