Kvinde dræbt af knivstik i Korsør

Politiet har anholdt en 40-årig mand og sigtet ham for drab.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En uidentificeret kvinde er fundet dræbt af knivstik i en lejlighed i Skovparken i Korsør. Politiet har anholdt en 40-årig mand, der menes at stå bag drabet.

En uidentificeret kvinde blev fredag formiddag fundet dræbt af knivstik i en lejlighed i Skovparken i Korsør. Politiet har hele dagen holdt kortene tæt til kroppen i efterforskningen, men anholdt sidst på eftermiddagen en 40-årig mand fra lokalområdet.

- Vi sigter ham for drabet, og han fremstilles lørdag formiddag i et grundlovsforhør, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Han ønsker ikke at fortælle, hvordan politiet kom på sporet af manden. Kvinden blev dræbt med et enkelt knivstik, og hvis offeret er identisk med lejlighedens beboer, er der tale om en kvinde i 40'erne.

Ifølge eb.dk skulle det dog være ganske vidst, at offeret er lejlighedens beboer. Og den anholdte er identisk med kvindens kæreste, der bor i en lejlighed i et andet beboelseskvarter tæt ved Skovparken. Disse oplysninger ønsker Søren Ravn dog ikke at bekræfte.

- Der er noget, der tyder på, at offer og gerningsmand kendte hinanden. Men mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt.