¨

Kvinde brændte betjent med cigaret

Foto: TV ØST

En betjent blev brændt med en cigaret, da han og kollegaen tirsdag standsede hende og en mand i Korsør.

Det blev til en længere stribe sigtelser, da politiet tirsdag klokken 9.10 standsede en 26-årig mand fra Korsør, som kom kørende på Thygesvej i Korsør.

Manden havde ikke spændt sikkerhedsselen under kørslen og havde ikke noget kørekort. Han virkede påvirket af stoffer og forklarede, at han havde røget hash. Han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand med henblik på at få taget en blodprøve.

Han blev også sigtet for at køre uden sikkerhedssele og for kørsel uden førerret, og da han flere gange tidligere var sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet.

Den 26-årige brokkede sig højlydt og skældte betjentene ud, og derfor blev han også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Brændte betjent

Med i bilen var en 24-årig kvinde fra Korsør, og hun var så utilfreds med politiets indsats, at hun også råbte en byge af skældsord efter betjentene, og for at få ro på stedet måtte den 24-årige anholdes. I forbindelse med anholdelsen gjorde hun modstand, og det lykkedes hende at brænde den ene af betjentene med en tændt cigaret.

Den 24-årige kvinde blev anholdt klokken 9.50 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for vold mod politiet. Hun blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor hun blev afhørt, inden hun blev løsladt igen klokken 15.24.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App