¨

Kronprinsen og PET beklager tur over stormlukket bro

Foto: TV ØST

Både Kronprins Frederik og Politiets Efterretningstjeneste beklager nu, at de natten til søndag kørte over den stormlukkede Storebæltsbro.

Kronprins Frederik beklager nu, at han kørte over den stormlukkede storebæltsbro to gange, da han lørdag skulle til og fra sportsgalla i Herning.
 
Det oplyser hoffet til Ritzau.
 
- Kronprinsen er ked af det skete og kan godt forstå, at situationen var med til at skabe yderligere frustrationer og vrede blandt de mennesker, der havde ventet i mange timer på at passere broen.
 
- Det var en forkert beslutning at tage imod muligheden for, at bilen kunne fortsætte, og det beklager kronprinsen, siger Lene Balleby, der er kommunikations- og pressechef for kongehuset.
 
PET beklager også
 
Også Politiets Efterretningstjeneste, PET, beklager, at kronprins Frederik efterfulgt af livvagter krydsede en lukket storebæltsbro, og PET gennemgår nu proceduren.
 
Stormen Egon bragte lørdag vindstød op til orkanstyrke, hvilket lammede trafikken flere steder i Danmark og lukkede Storebæltsbroen. Det betød lange ventetider, da broen blev lukket lørdag formiddag og først åbnede klokken fire natten til søndag.
 
Kronprinsen var lørdag til fest i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor årets sportspriser blev uddelt.
 
/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App