Korsør-Slagelse træner: Vi kunne, da vi skulle

Korsør-Slagelse Elitehåndbold vandt det vigtige bundopgør mod Otterup med 29-26. Det giver ny tro på tingene, siger cheftræner Per Sabroe.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Oprykkerne fra Korsør-Slagelse Elitehåndbold har haft et svært startprogram i 1. division. Selv om de overraskende vandt i premieren mod Sydhavsøerne, så har de tabt de efterfølgende fem kampe. Men i 7. kamp lørdag hjemme i Storebæltshallen stod den på et vigtigt bundopgør mod Otterup HK, og her vandt Korsør-Slagelse Elitehåndbold med 29-26.

- Det var rart at se, at første gang vi skal præstere, så leverer vi. At vi kunne, da vi skulle, siger cheftræner Per Sabroe.

Gæsterne fra Otterup var bedst i 1. halvleg, men Korsør-Slagelse Elitehåndbold kom tilbage og var blot bagud med 16-17 ved pausen.

I 2. halvleg fulgtes de to hold pænt ad, indtil hjemmeholdets forsvar og målmand Christian Christiansen fik taget bedre fra. Til sidst var der ikke rigtig spænding om udfaldet, og Korsør-Slagelse Elitehåndbold kunne fordoble pointhøsten i tabellen. Med 4 point rykker de forbi Otterup i 1. division, men de ligger fortsat under stregen.

God tid til næste vigtige opgør 

Nu har holdet en pause på 14 dage, til der er kamp i Fredericia, og en måned til kampe mod modstandere, som Korsør-Slagelse Elitehåndbold skal måle sig med.

- Det er fantastisk, at vi nu kan lægge på. Nu har vi muligheden for at træne igennem og få arbejdet med nogle flere ting, siger Per Sabroe. 

Sejren kan også bruges i den kommende tid.

- Det bliver jo usædvanligt meget sjovere at træne. Det giver en ny tro på tingene og lyst til at lave det sure arbejde til træning siger Per Sabroe.

 

play
sommerhus4

Guldborgsund er blandt de mest populære sommerhus-kommuner

playliveblog
Mink fryser 3

Seneste nyt om coronavirus: 60 minkavlere vil producere igen

play
Travlhed på genbrugspladsen

Travlhed på genbrugspladserne i 2020 – folk bruger nedlukningen på at bygge om

play
20180528-093214-A_40Mb

Forældre i Holbæk kan se frem til økonomisk kompensation fra kommunen

play
Absalon

Corona har gjort studerende endnu mere ensomme

Se flere