Kørt på sygehus efter trafikuheld

En person er blevet fragtet på sygehuset, efter et færdselsuheld i Sønderup nord for Slagelse på Nykøbing Landevej, som tidligere var spærret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Opdatering
En person er hjulpet ud af personbil og bringes til undersøgelse på sygehus. Vejkrydset er igen åbnet for trafik. Det oplyser politiet klokken 12.15.

Lørdag formiddag er et trafikuheld skyld i, at Nykøbing Landevej er helt spærret ved Sønderup nord for Slagelse.

- Vi har fået anmeldelsen klokken 11.02, og vi er fremme derude nu. Vejen er spærret for nuværende, indtil redningsarbejdet er ende bragt, siger vagtchef Ole Hald, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Der sidder en person, der er teknisk fastklemt i en bil.

Politi opfordrer til at søge anden vej

Da Nykøbing Landevej var spærret, opfordrede politiet til at finde en anden rute.

- Der er spærret derude. Søg anden vej, hvis man skal forbi - enten Sønderup Vej eller Nykøbing Landevej i krydset, anbefaler vagtchef Ole Hald.

En person er fragtet til sygehuset, efter vedkommende sad fastklemt. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
En person er fragtet til sygehuset, efter vedkommende sad fastklemt. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Foto: Michael Nordborg

Han oplyser i øvrigt, at trafikken i Sydsjællands og Lolland-Falsters politikreds endnu ikke er mærket af kødannelse eller andet op til starten af 2. etape af Tour de France.

- Først senere lørdag eftermiddag kommer feltet ned langs Storebælt og krydser kredsgrænsen til Slagelse Kommune kortvarigt, inden de kører på broen, siger vagtchefen.