¨

Køb hash via kommunal hjemmeside

Foto: ARKIV

Slagelse kommune står bag en hjemmeside, der skal hjælpe stofmisbrugere ud af misbruget, men i stedet har man kunne læse flere indlæg, der fortæller, hvor man kan købe det forbudte stof.

Hjemmesiden netstof.dk er sat i verden for at hjælpe og vejlede unge ud af hashmisbrug. Det er Slagelse kommune, der står bag siden, som støttes af 20 andre kommuner.

Men debatsiderne har været brugt til det stik modsatte, end hensigten. Her har man nemlig kunne finde gode råd til, hvor man kan købe fx hash, og det forarger andre af de deltagende kommuner, der nu vil melde sig ud af samarbejdet, hvis ikke Slagelse kommune omgående sørger for at slette de pågældende indlæg. Det skriver Ekstra Bladet i dag.

Både i Roskilde og i Solrød kommune er man følge avisen helt uforstående overfor den manglende overvågning af debatforummet. Kommunerne betaler nemlig hvert år til sidens drift - blandt andet til en webmaster.

Efter Ekstra Bladets henvendelse har Slagelse kommune med det samme fjernet indlæggene:

-Vi har ikke været gode nok og jeg vil tage kontakt til webmasteren, lover lederen af Misbrugscentret i Slagelse Kommune, Pedro Michael.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App