¨

Knivbevæbnet mand mistænkt for tre røverier

Foto: TV ØST

En røver slog søndag eftermiddag til mod Irma i Stenstuegade i Slagelse. Det er tredje røveri mod et supermarked i byen på få dage.

Ved 15.30 tiden trængte røveren ind i forretningen. Han truede personalet med en stor kniv, og han fik udleveret et mindre pengebeløb. Han flygtede fra stedet på cykel, og han blev sidst set på Oehlenschlægersgade.

 

Også lørdag og i torsdags blev supermarkeder i Slagelse ramt af et lignende røverier. Lørdag gik det ud over Kvik Spar i Priorgade. Torsdag aften var det Aldi på Nordre Ringgade, der blev ramt.

 

Og politiet vurderer, at der kan være tale om samme gerningsmand.

Under røveriet i dag havde manden trukket en hjemmelavet maske ned foran ansigtet, og den fandt politiet smidt i Herrestræde. Politiets hunde er her til aften i gang med at lede efter spor i området.

Der er tale om en høj røver. Han beskrives som ca.195 cm høj. Under røveriet var han iført en mørkegrå jakke over en blå hætte trøje. Han havde joggingbukser på. Og så gemte han sig under en sort hue og maske.

Politiet er også på jagt efter en mand, der kan være medskyldig i røveriet mod Irma-forretningen. Vidner har set ham stå og snakke med røveren kort før, han slog til. Og manden gik eller småløb fra stedet kort før, at den knivbevæbnede røver gik ind i Irma.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App