Klovn jagtede tre mindreårige drenge med økse i Skælskør

Tre mindreårige drenge blev jagtet af en klovn med en økse gennem Skælskør. De måtte søge tilflugt hos en fremmed dame.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En ganske almindelig dag i efterårsferien udviklede sig sent tirsdag eftermiddag til en dramatisk oplevelse for tre mindreårige drenge fra Skælskør.

De tre drenge kom sammen gående hen ad Parkvej, da de pludselig mødte en mand iført klovnekostume, som stod og kiggede på dem med en økse i hånden.

Straks vendte de tre drenge sig om og spurtede væk fra klovnen, som løb efter dem med øksen over hovedet. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Ville skræmme klovnen væk

Drengene søgte tilflugt hos en fremmed dame, der med det samme alarmerede politiet. Herefter gik hun uden for for at finde klovnen og skræmme ham væk.

quote Det er meget ubehageligt, for det skaber så meget frygt

Lars Mogensen, vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi

- Vi finder desværre ikke manden, da vi kort efter patruljerer i området, siger Ole Hald, vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Klovn fotografrede hundelufter

Også den nordlige del af regionen blev senere samme aften ramt af den uhyggelige klovnetrend.

En ældre dame var ude for at lufte sin hund omkring klokken 21.45, da hun ved Fårevejle Station i Odsherred opdagede en person iført klovnekostume stå et par meter fra hende.

Men i stedet for at jage hende, begyndte klovnen at fotografere den kvindelige hundelufter. Klovnen tog ifølge politiet mellem otte og ti billeder af kvinden, inden hun flugtede fra stedet.

Politi: Meget ubehageligt

- Det er meget ubehageligt, for det skaber så meget frygt, siger Lars Mogensen, vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, til TV ØST.

Heller ikke i Odsherred nåede politiet at fange klovnen, selvom der straks blev sendt en patrulje ud til stedet.

Hvis man møder en klovn på sin vej, bør man kontakte politiet på telefon 1-1-4.