Klar med maling til hærværksmænd

Torben Ryttersgaard fra Kirke Stillinge er træt af, at gerningsmænd har malet på hans skur, så han står klar med maling, så de kan rette op på tingene igen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Gerningsmændene bag hærværk på 2 skure i Kirke Stillinge ved Slagelse kan få lov til at svinge malerpenslerne. I hvert fald hvis det står til Torben Ryttersgaard. Det skriver Sjællandske.

Forrige weekend blev hans skur og et naboskur, der tilhører Telia, på Kirkevænget udstyret med noget graffiti, og det er Ryttersgaard træt af. Blandt andet står der ting som BPR og A.C.A.B., som sædvanligvis betyder All Cops Are Bastards (alle poltifolk er svin) på det. Torben Ryttersgaard så gerne, at de 2 gerningsmænd, som han mener at have fundet fornavnene på, i stedet for en straf fik en malerpensel i hånden.

- Jeg vil bare gerne have dem til at male skurene over - i hvert fald mit - og jeg skal nok stille maling til rådighed, siger han.

- Allerbedst ville det være, hvis nogen, der kan male pæn graffiti - for eksempel et større maleri eller noget - på skuret, for det kunne måske holde andre fra at male det over. Der er vist en slags æreskodeks blandt graffitimalere, der siger, at det gør man bare ikke, mener Torben Ryttersgaard.