Kedelig sortie for Vittinghus

Hans-Kristian Vittinghus tabte klart til Lin Dan. Også de andre spillere fra Team Skælskør-Slagelse røg ud i herredouble.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den tidligere femdobbelte verdensmester Lin Dan gjorde kort proces mod Hans-Kristian Vittinghus i torsdagens 1/8-finale ved VM i badminton i Jakarta. Danskeren tabte 9-21 og 13-21.

Op til VM har Team Skælskør-Slagelse-spilleren døjet med rygproblemer, men det var ikke problemet i dag.

- Det var hovedet, arm og ketcher, der var noget galt med, sagde Hans-Kristian Vittinghus til TV2 Sport efter kampen.

Hans-Kristian Vittinghus har mødt kineseren tre gange tidligere uden at vinde, men det var ikke benovelse, der hæmmede danskeren.

- Jeg følte, at jeg havde en chance, for han har ikke set ligeså skarp ud som førhen. Men jeg lavede for mange fejl, og selvom jeg kæmpede for det, så havde jeg svært ved at finde den indre ro, når man ikke har den nødvendige kvalitet i slagene. Jeg følte, at vinden i hallen var kraftigere i dag, og det håndterede jeg rigtig dårligt, lød det fra Vittinghus til TV2 Sport.

Målet ved VM var at nå denne kamp, og sejren onsdag over Sho Sasaki var flot, men Hans-Kristian Vittinghus ville gerne have efterladt et bedre indtryk.

- Det var virkelig skuffende at levere sådan en præstation ved en 1/8-finale. Det kommer til at tage noget tid at bearbejde det her, sagde Hans-Kristian Vittinghus til TV2 Sport.

Sort torsdag

Tredje runde torsdag blev også endestationen for spillerne fra Team Skælskør-Slagelse i herredouble.

Det 5.seedede par Haifeng Fu/ Nan Zhang var som ventet for stor en mundfuld for Kim Astrup og Ander Skaarup Rasmussen. Kampen endte 21-16, 21-17.

Mads Pieler Kolding tabte skuffende sammen med sin makker Mads Conrad-Petersen 21-17, 18-21, 19-21 til det engelske par Marcus Ellis/Chris Langridge.

Den kedelige dag ved VM blev fuldendt, da Mads Pieler Kolding også tabte sin mix-double sammen med makkeren Kamilla Rytter Juhl.