¨

Kattekilling gemte sig i motorrum og kørte 400 kilometer

Foto: TV ØST

En kattekilling fra Sorø gemte sig fredag i en bil, og korte de næste to dage op mod 400 kilometer skjult i bilens motorrum.

En lille kattekilling fik sig i weekenden sit livs oplevelse.

Først gemte katten sig i motorrummet på en bil i Sorø – og her blev den siddende  i de kommende dage, mens bilen kørte op mod 400 kilometer – blandt andet fra Sorø til Korsør, Korsør til København og retur og smutture til Fuglebjerg og Stigsnæs.

Læs også: Kat fra motorrum er sat i familiepleje

Søndag aften fik Gitte Bøgedal fra Korsør dog en mistanke om, at der var noget galt med familiens bil – det mjavede nemlig fra motorrummet, og ganske rigtigt: Den lille killing havde gemt sig i familiens bil.

- Jeg så første gang katten fredag, da den lå midt på vejen ved søerne i Sorø. Jeg stoppede bilen for at hjælpe med at flytte katten væk – og pludselig løb den så ind under min bil og forsvandt. Vi troede egentlig, at den var løbet væk, men vi blev så klogere, siger Gitte Bøgedal.

Familien måtte afmontere både bilens ene forhjul og skærm før katten kunne komme ud – indsmurt i olie, lettere forkommen og skræmt – men i øvrigt i god form.

 - Vi kalder killingen for Diesel, og håber at en eventuel kommende ejer vil holde fast i navnet. For det er da noget af en tur, som den har været ude på, siger Gitte Bøgedal.

Killingen er nu overdraget til Dyrenes Beskyttelse, der har bragt den til Næstved Dyrehospital, hvorfra den nu søger et nyt hjem.

Du kan se en video af redningsaktionen herunder.

01:24 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App