Kamilla Kristensen vil eksperimentere på torsdag

Får Kamilla Kristensen fra Bjergsted lov at bestemme, skal der prøves ting af mod Montenegro i den ubetydelige kamp torsdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

31-19-sejren over Kroatien udløste ikke kun en semifinalebillet, men også en gratis træningskamp for det danske kvindelandshold i håndbold.

For uanset udfaldet af kampen mod Montenegro på torsdag vil Danmark slutte som nummer et i sin mellemrundepulje, og det skal udnyttes, mener Kamilla Kristensen.

- Det betyder, at vi kan gå ind til kampen med ro i maven, men vi skal ikke sløse den væk. Måske skal vi prøve nogle nye ting, som vi kan bruge i semifinalen på lørdag. Det kunne være et 5-1-forsvar eller noget andet offensivt, så vi har det i baghånden og kan bruge det, hvis det bliver nødvendigt.

Kristensen glæder sig allerede nu til semifinalen, uanset hvem modstanderen så måtte blive. Selv de stærke nordmænd er hun klar til at tage varmt imod i multiarenaen i Herning.

- Det bliver da en fed kamp at spille. Jeg elsker at spille mod storhold, og for at blive de bedste, skal man slå de bedste. Bliver det nordmændene, så er det dem, vi smadrer, og bliver det et andet hold, så er det dem, der må ned med nakken, siger hun.

Danmark har ikke den bedste statistik mod Norge. Det er efterhånden længe siden, at det er lykkedes at få naboerne mod nord ned med nakken, men stregspilleren tror, at der kan blive lavet om på det i en eventuel semifinale.

- Vi rider på en bølge og sidder stadig på den. Kan vi tage det med til på lørdag og lægge endnu et lag på i angreb og forsvar, så ser det fornuftigt ud. Norge plejer at få løbet en masse kontraer mod os, men sådan som vores angrebsspil fungerer lige nu, tror jeg ikke, at vi laver de fejl, som plejer at sætte dem i gang, siger Odense-spilleren.

/ritzau/