¨

Jyske fodboldpoint presser FC Vestsjælland

Foto: TV ØST

Både Esbjerg og SønderjyskE fik point i deres kampe mandag. Dermed er FC Vestsjælland fortsat maksimalt presset i Superligaen.

Mens Esbjerg ånder lettet op efter en sejr over FC Nordsjælland mandag aften, er FC Vestsjælland fortsat yderst presset i kampen om overlevelse i Superligaen. Med tre point til vestjyderne er der igen seks point op til Esbjerg og fem point op til SønderjyskE, der fik et point med uafgjort mod Randers.

Sønderjyske er dermed nærmeste konkurrent i kampen om, hvem der skal undgå den sidste nedrykningsplads.

FC Vestsjælland fik ellers tre point i weekenden efter sejr over Hobro, men der skal endnu flere point på kontoen, og SønderjyskE eller Esbjerg skal tabe, hvis vestsjællænderne skal gøre sig forhåbninger om at blive i den bedste række.

Hårde kampe forude

Der venter dog holdet en svær kamp på torsdag, når det møder FC Midtjylland på hjemmebane. Midtjyderne er lige nu så godt som sikre på mesterskabet og bliver svære at slå. Det samme bliver formentligt SønderjyskE søndag den 24. maj, hvor både de og FCV vil kæmpe til det yderste for at sikre sig point, og lige så meget fight bliver de i bundstriden mod Esbjerg den 31. maj.

Superligaens sidste runde spilles 7. juni, hvor FC Vestsjælland møder Silkeborg, der allerede er sikre på at rykke ned i 1. division.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App