Jesper fra Handicap MGP: Der skal være plads til alle

Der er Handicap Melodi Grand Prix i Slagelse. Èn af deltagerne fra vores region er Klub Næstved. Her fortæller Jesper Gericke om baggrunden for deres sang.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Den hedder: "I Klub Næstved er der altid kærlighed", fortæller Jesper Gericke.

Han er guitarist i bandet fra Klub Næstved, som i dag stiller op til Handicap Melodi Grand Prix 2017. Og så var han med til at skrive sangen, der skal hive en sejr hjem til Næstved.

- Da vi skulle lave den her sang, skulle vi finde på et tema. Så fandt vi på, at den skulle handle om vores klub, og hvordan det er at være medlem af den, fortæller Jesper Gericke.

Jesper kalder sangen en Dansk Top-sang, som alle kan synge med på.

Der skal være plads til alle

Og grunden til at den fik lige navnet "I Klub Næstved er der altid kærlighed" er enkel.

- For vi har det motto, at der er plads til alle og alle er velkommen, siger René Kowalczyk, der er musiklærer i Klub Næstved.

Jesper Gericke og René Kowalczyk står sammen backstage og bliver interviewet inden Jesper og holdet skal på scenen.

Klub Næstved er den deltager med flest musikanter på scenen. Faktisk hele 17 personer er med til at skabe musik og fremføre sangen. Men det er netop også pointen med sangen. At der skal være plads til alle.

- Der er jo sådan, at vi skulle have hele guitarholdet på scenen, så vi skulle have plads til dem alle sammen. Så det er dejligt, at de har en stor scene, vi kan stå på, siger musiklæren René Kowalczyk, mens Jesper Gericke nikker istemmende.

"Vi vinder da"

Jesper Gericke må siges at være en rutineret musiker. Med godt og vel 20 års strengeleg på CV'et, så har han spillet guitar godt halvdelen af sit liv.

Måske er det også derfor, han er ret selvsikker i sin vurdering af vinderchancerne.

- Vi vinder da. Det er det, vi går efter. Helt sikkert, siger Jesper Gericke.

Han spår, at deres placering som den sidste deltager i konkurrencen er til en fordel.

- Ja, det er det. Jeg tror, det er det, der gør, vi vinder. For sidste år var det dem, der var sidst, som vandt, slutter Jesper Gericke, inden han giver en forsmag på sangen. Den kan du høre øverst i artiklen.

Handicap Melodix Grand Prix 2017 bliver afholdt i Antvorskovhallen i Slagelse.