¨

Indsamlet 18.000 kr. til bokseklub

Foto: TV ØST

Anne og Dan Lindvig har indsamlet næsten 18.000 kroner til den nedbrændte Korsør Amatør Bokseklub. Pengene skal gå til kamp- og træningstøj til klubben.

For Anne og Dan Lindvig står Korsør Amatør Bokseklub dem nær.

- Det er jo Korsørs stolthed og vi har begge været medlem af klubben. Min afdøde søn har været medlem derude, og vi har holdt hans konfirmation i klubben, så der har været rigtig mange minder, fortæller Dan Lindvig.

Det kom som et chok for de fleste i Korsør, da den traditionsrige bokseklub brændte ned. Anne og Dan Lindvig mente, at der skulle gøres noget og derfor startede de en indsamling.

- Vi regnede med at samle 5.000,- ind. Men allerede den første dag,  hos det andet sted vi var, havde vi samlet 2.200,-, siger Anne Lindvig.

Derefter gik det hurtigt. På bare en uge er der samlet næsten 18.000,- ind til klubben. Pengene skal gå til kamp- og træningstøj og det er allerede bestilt. Søndag var det sidste dag for indsamlingen.

- Vi måtte jo stoppe på et tidspunkt. Der er ikke flere butikker i Korsør, vi kan spørge, siger Anne Lindvig.

Anne og Dan Lindvig har lavet en sponsorliste med alle dem, der har givet penge. Og de får en billet til et boksestævne i Korsør den 8. februar.

02:01 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App