Indbrud endte med knivstik

En familie i Hyllested er dybt rystet oven på et indbrud søndag aften. Her udviklede et tyveri sig til røveri.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En familie i Hyllested mellem Skælskør og Næstved er dybt rystet oven på et indbrud søndag aften ved 21.30-tiden. Her udviklede et tyveri sig til røveri.

- Jeg hører noget pusle ude i værkstedet og går derud for at se, hvad det er. Jeg går om bagved, men kan ikke se nogen, men da jeg vender mig om, hopper en mand pludselig frem og giver mig et slag i tindingen, fortæller 21-årige Kasper Hansen, der bor sammen med sin kone og 2 børn på henholdsvis 1 og 3 år på grunden.

Trækker hobbykniv

Han forsøger at stoppe gerningsmanden ved at tage kampen op mod ham, men pludselig hører han lyden af en hobbykniv, der bliver slået ud.

- Han stikker ud efter mig og får ramt mig på halsen, og så kan vi pludselig høre en bil, der sætter i fart ude ved vejen. Fyren forsøger at løbe ud over marken, men vi fortsætter med at slås lidt ude i gården og på marken. Han forsøger også at stikke mig i maven og i brystet, men får kun flænset min trøje, før det lykkes ham at stikke af, fortæller Kasper Hansen, der heldigvis slap fra mødet med kniven med en ridse på halsen.

Kone meget rystet

Både politi og ambulancefolk kom til stedet efter tumulten, som først for alvor er gået op for Kasper Hansen selv i dag mandag.

- Jeg har kun sovet glimtvis, og det var først her ud på eftermiddagen, at det gik op for mig, at jeg faktisk kunne være død. Min kone er meget rystet og har slet ikke lyst til at være her, og jeg har været meget ked af det i dag, siger han.

Fjerde gang

Kasper Hansen gætter på, at gerningsmanden har været ude efter hans motorcykel. Det har nemlig været tilfældet 3 gange tidligere de seneste 14 dage.

- Det er fjerde gang på 14 dage på de 2 måneder, vi har boet her, at nogen forsøger at bryde ind, og jeg kan se, at de hver gang har flyttet på motorcyklen, så jeg tror, det er den, de går efter. Det er ikke lykkedes dem endnu at stjæle den, og de har kun fået noget værktøj med sig. De andre gange, har vi ikke opdaget dem, men den her gang, hvor jeg hørte ham, fik jeg bare nok og tænkte, at hvis jeg kunne stoppe ham, så måtte jeg foretage en civil anholdelse, indtil politiet dukkede op, siger Kasper Hansen.

Han har over for politiet beskrevet røveren således:

  • 20-30 år
  • 170-175 centimeter høj
  • Spinkel
  • Dansk
  • Iført sort tøj

Politiet vil gerne høre fra vidner og kan træffes på telefon 114.