¨

I fængsel for sexovergreb

Foto: TV ØST

En 24-årig mand fra Slagelse blev mandag eftermiddag idømt ni måneders ubetinget fængsel for at forgribe sig seksuelt på en 16-årig pige.

Overgrebet fandt sted i gerningsmandens egen opgang på Sdr. Stationsvej 23 i Slagelse den 2. september i år.

Omkring klokken 23.25 lokkede han den 16-årige og meget berusede pige med ind i opgangen, hvor han tvang hende til oralsex. De to kendte ikke hinanden i forvejen og havde ikke haft nogen forudgående kontakt. Det skriver Sjællandske.

Med dommen slap den 24-årige for at blive kendt skyldig i en langt alvorligere tiltale, nemlig fuldbyrdet voldtægt, som den 16-årige mente sig udsat for.

Anklageren i sagen, politiadvokat Jeanette Wincentz Andersen, mener dog, at hun har ført bevis for, at der faktisk var talt om fuldbyrdet voldtægt, og hun indstiller nu til statsadvokaten, at dommen bliver anket.

Den 24-årige mand blev blot et par timer efter overgrebet og har siddet varetægtsfængslet lige siden. Mens han har været fængslet, har han ændret forklaring flere gange.

Den 16-årige er stadig meget påvirket af voldtægten og modtager psykologbehandling efter overgrebet, fortalte hendes mor i retten.

Pigen blev med dommen tilkendt en erstatning på 30.000 kroner.

Den 24-årige mand udbad sig betænkningstid og har nu 14 dage til at overveje, om han vil anke dommen på de ni måneders fængsel.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App