¨

Husejere raser over ny lokalplan

Foto: TV ØST

Mellem 30-40 personer har gjort indsigelse mod den nye lokalplan, Slagelse kommune har fremsat. Kommunen vil lave et blandet bolig og erhvervsområdet om til ren erhverv, og nu frygter boligejerne for store støjproblemer.

Det er vognmandsfirmaet Laur. Christensen og Sønner på Karolinevej i Slagelse, der er grunden til, at kommunen nu vil lave lokalplanen om. Det skriver SN.dk i dag.

Vognmandsfirmaet er ifølge SN.dk kommet i klemme på grund af nogle restriktive støjregler i området, og nu prøver Slagelse kommune at hjælpe virksomheden ved at lave lokalplanen om, således at området bliver lavet om til et rent erhvervsområde.

Problemet er bare, at boligejerne er meget bekymrede for konsekvenserne. Dels frygter de mange beboere på Karolinevej, Matildevej, Sofievej og Hjorthøjvej, at støjniveauet vil stige betydeligt, når der indføres mere lempelige støjkrav til de erhvervsvirksomheder, der ligger i området. Og dels vil det ikke længere være tilladt at opføre boliger i området, og det får husejerne til at frygte, at de heller ikke længere må bygge til. Det kan i sidste ende gå ud over ejendomspriserne.

Ifølge SN.dk har også  indehaver af vognmandsfirmaet, Steen Christensen, gjort indsigelse. Han mener, at tre fejl fra Slagelse Kommune er årsag til den vanskelige situation han er havnet i.

Se lokalplanen (pdf-dokument)

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App