¨

Hus udbrændt: Politiet mistænker branden for at være påsat

Foto fra klokken 07.15 søndag morgen. Politiet mistænker branden for at være påsat. Har du set noget mistænkeligt i området omkring Havrebjerg i Slagelse, så ring 1-1-4. Foto: René Lind

Politiet mistænker branden for at være påsat. Har du set noget mistænkeligt i området omkring Havrebjerg i Slagelse, så ring 1-1-4. Foto: Michael Nordborg

1 af 2

Et hus i Havrebjerg i Slagelse er totalt udbrændt. Politiet kalder branden for mystisk og mistænker den for at være påsat.

Et hus på Krænkerupvej i Havrebjerg i Slagelse er her til morgen totalt udbrændt. 

Meldingen kom klokken 02.09 i nat. Her var der opstået brand i en knallert, som stod op af en dør. Branden bredte sig og antændte selve huset, som nu er fuldstændig udbrændt, oplyser politiet. 

- Der er ikke kommet nogen til skade, siger Anders Mikkelsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, og tilføjer, at branden virker mystisk.

Hvis der er nogen, der har set nogen i området, eller et mistænkelige køretøj i området, så hører vi gerne for folk

Anders Mikkelsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Derfor formoder vi, at branden kan være påsat. 

Brand for anden gang

I torsdags var der på samme adresse opstået brand, hvilket forstærker det mistænkelige ved branden. Branden skal nu efterforskes. Og fordi politiet mistænker branden for at være påsat, efterlyser de nu vidner i sagen. 

- Hvis der er nogen, der har set nogen i området eller et mistænkelige køretøj i området, så hører vi gerne for folk, siger Anders Mikkelsen. 

På nuværende tidspunkt er de på bar bund med hensyn til, hvem der kunne stå bag branden. 

Vagtchefen oplyser, at der var folk i huset, da branden opstod, men at ingen er kommet til skade. 

Ring 1-1-4, hvis du har oplysninger i sagen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App