¨

Hundreder boykotter Shell i Slagelse

Foto: TV ØST

Over 200 personer har meldt sig ind i facebookgruppen ’Boykot Shell Smedegade Slagelse.’

Der tikker flere og flere medlemmer ind af den nyoprettede facebookgruppe ’Boykot Shell Smedegade Slagelse’, efter det i går kom frem, at en 33-årig kvindelig ansat var blevet fyret for ikke at overholde sikkerhedsregler, da hun to gange har villet stoppe spritbilister fra at køre. Af politiet fik hun en belønning. Arbejdsgiveren gav hende en fyreseddel.

Læs også: Gitte standsede spritbilist: Belønnet af politiet. Fyret af chefen.

Manglede sikkerhedsvest

Den 33-årige Gitte Niegsch blev fyret af Shell i Smedegade i Slagelse, fordi hun ikke havde taget en sikkerhedsvest på, da hun løb ud for at forhindre i spritbilisterne i at køre.

Sagen har fået både Rådet for Sikker Trafik, fagforeningen og facebookbrugere op af stolene. Rådet for Sikker Trafik mener, at Gitte Niegsch gjorde det rigtige, mens diskussionen fortsætter på de sociale medier.

Mie Kyed Jespersen skriver blandt andet: ’Jeg synes, det er helt okay, at hun bliver fyret. Hun følger ikke reglerne, og det er tydeligvis ikke første gang (…). Hvis hun vil spille helt, må hun gøre det i sin fritid. Ellers kunne hun ha' holdt øje med køretøjet og taget nummerpladen og videregivet oplysningerne til politiet. 
Hurra for Shell og for at de ikke slækker på deres retningslinjer’.

Mens andre som Helle Loyche ikke kan forstå, hvorfor Gitte Niegsch skulle fyres: ’Selvfølgelig er der regler af en årsag, men Gitte har potentielt reddet menneskeliv ved at handle som hun gjorde. Dét belønner man denondelyneme IKKE med en fyring! ’

Læs også: Rådet for Sikker Trafik: Shellmedarbejder gjorde det rigtige

03:28 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App