¨

Hotel får bøde på 60.000 kroner

Hotel Frederik d.2. i Slagelse skal betale 60.000 kroner i bøde for den dårlige julebuffet, som gav flere gæster salmonellaforgiftning.

Hotel Frederik II i Slagelse skal betale en bøde på 60.000 kr. og har indkasseret en rigtig sur smiley på grund af den salmonellaforgiftning, der i december gav et stort antal julefrokostgæster maveonde. Det har Fødevarestyrelsen besluttet efter at have afsluttet undersøgelserne, skriver Sjællandske.

Fødevarestyrelsen konkluderer, at det er tarteletfyld bestående af høns i asparges, der er årsag til den salmonellaforgiftning, som ramte i alt 122 gæster i forbindelse med julebuffet samt mad-ud-af-huset den 10. december.

Fødevareafdeling Ringsted konstaterer samtidig, at årsagen er, at der er sket en utilstrækkelig opvarmning og varmholdelse af tarteletfyldet. Det kan læses af den kontrolrapport, som ligger på Fødevarestyrelsens hjemmeside, og som i øvrigt skal være ophængt synligt ved restauranten, hvor der hidtil har hængt smilende smileyer incl. en elite-smiley.

/Ritzau

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App