¨

Hjemløs gennembanket - nu har gerningsmændene fået deres straf

Overfaldet faldt ifølge anklageskriftet sted foran Rema 1000 i Korsør. Foto: René Lind.

Tre af fire tiltalte skal hver seks måneder i fængsel for at have banket en hjemløs foran et supermarked. Den sidste slipper med 40 dage bag tremmer.

Tre ud af fire tiltalte er nu idømt seks måneders fængsel for vold og trusler efter et voldsomt overfald med en hjemløs i Korsør.

Det skriver Sjællandske.

Overfaldet fandt sted den 29. maj, hvor en 48-årig hjemløs mand blev overfaldet af fire jævnaldrende mænd foran Rema 1000 på Skovvej i Korsør.

Den hjemløse blev tildelt så mange slag, at han blandt andet lå tilbage med knoglebrud i ansigtet.

Opfordrede til at "skaffe ham af vejen"

Offeret skal efter sigende have smidt rundt med borde, stole og andet inventar ved Kirkens Korshærs varmestue i Brogade forud for episoden. Det fik en mand til at opfordre to andre til at ”skaffe den 48-årige af vejen” og betale for en taxa til gerningsstedet. 

Ifølge retten havde manden ved sin opfordring ikke forsæt til at banke manden til ugenkendelighed. Derfor slap han med 40 dage i fængsel.

Den fjerde medtiltalte, en 52-årig mand med gipsarm, kørte på cykel til gerningsstedet og fik en straf på niveau med de to andre. Han er tidligere straffet og blev tilmed dømt for trusler, da han spærrede vejen for folk, der ville hjælpe offeret og truede en tilstedeværende med, at han ville smadre ham med sin gipsarm.

De dømte udbad sig betænkningstid i forhold til, om de ønsker at anke til landsretten.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App