¨

Hjemløs banket til ukendelighed: - Vi er kommet for at slå dig ihjel

Overfaldet faldt ifølge anklageskriftet sted foran Rema 1000 i Korsør. Foto: René Lind.

Fire personer er tiltalt at banke en hjemløs Korsør.

Fire personer risikerer flere års fængsel, hvis de ender med at blive dømt for et voldsomt overfald mod en hjemløs i Korsør.

Overfaldet fandt sted den 29. maj, hvor en 48-årig hjemløs mand blev overfaldet af fire jævnaldrende mænd foran Rema 1000 på Skovvej i Korsør.

Det skriver Sjællandske.

De fire voldsmænd, hvoraf to blev fængslet efter et grundlovsforhør dagen efter, bankede ifølge avisen den hjemløse til ukendelighed.

- Vi er kommet for at slå dig ihjel, lød det angiveligt fra en 51-årig mand, da han sammen med de øvrige medtiltalte overfaldt den hjemløse på parkeringspladsen foran Rema 1000 for at skaffe den 48-årige af vejen på foranledning af en anden og 52-årig tiltalt, som opfordrede de øvrige til nærmest at tage livet af manden.

Skubbede tilskuere væk

Den 52-årig havde ifølge avisen desuden også en rolle på selve gerningsstedet, hvor han skubbede tilskuere og personer, der ville stoppe voldshandlingen, væk.

Den hjemløse pådrog sig flere skader og frakturer i ansigtet.

Derfor er de fire mænd tiltalt efter straffelovens paragraf 245 omhandlende vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter, ligesom den 52-årige anklages for trusler efter straffeloven.

Hvis anklagemyndigheden mener, at sagen er speciel voldsom, kan gerningsmændene straffes med fængsel op til seks år.

Dommen ventes at falde på torsdag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App