Haveforening voldsomt ramt af indbrud

15 anmeldelser om indbrud søndag til mandag er det indtil videre blevet til i Haveforeningen Grønland i Korsør. Politiet har aldrig set noget lignende.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Haveforeningen Grønland i Korsør har søndag til mandag været udsat for adskillige indbrud i havehusene. Hele 15 anmeldelser har politiet modtaget indtil videre om indbrud i haveforeningen og omegn. Men indbrudstallet i haveforeningen kan komme helt op på 35 indbrud, mener formand Jan Saksaa.  

Indbruddene er sket på et tidspunkt mellem søndag aften og mandag morgen. Husene er brudt op, og der er stjålet forskelligt håndværktøj og haveredskaber.

- Vi har aldrig set noget lignende her i vores område. Det her er ikke bare drengestreger, lyder det fra vicepolitikommissær Hugo Larsen fra lokalpolitiet i Slagelse.

Vin og småkager

Det lader til, at man kan blive både tørstig og sulten af at stjæle fra en haveforening. I hvert fald er der i et af husene spist af en pakke småkager, mens der et andet sted er drukket af en flaske kirsebærvin.

Haveforeningen Grønland har tidligere været plaget af kriminalitet. I 2008 var flere af havehusene udsat for påsatte brande.