Havareret lastbil giver 25 minutters kø ved Storebæltsbroen

En havareret lastbil på Storebæltsbroen skaber lige nu kø i retning mod Fyn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Storebæltsbroen blev onsdag morgen spærret for al biltrafik i retningen mod Fyn. Det sker, efter at to lastbiler stødte sammen på højbroen.

Den ene lastbil har været i stand til at køre væk, men der opstod problemer, da en af lastbilerne stadigvæk holder på Storebæltsbroen.

- Den er havareret, så den ikke er lige til at få flyttet, så det kommer til at tage lidt tid, oplyser vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Michael Skræddergaard.

Klokken 8.40 var broen åben i det ene spor. Men igen 09.05 blev der lukket for al biltrafik, oplyser Sund & Bælt.

Det skyldes ifølge politiet, at Sund & Bælt er ved at lede alt trafikken over i østgående spor. Derfor vil trafikken blive påvirket i begge retninger så længe oprydningsarbejdet er i gang. 

Omkring klokken 10.00 blev der igen åbnet for trafik i vestgående retning. Alle biler bliver ledt ud på Østbroen. Hastighedsbegrænsning er derfor lavet om til 80 kilometer i timen på grund af den dobbeltrettede trafik.

trafikinfo.dk står der klokken 13.22, at man skal forvente op til 25 minutters forsinkelse, hvis man skal over Storebæltsbroen mod Fyn. Køen starter omkring afkørslen ved Tjæreby.


Politiet oplyser derudover, at en af chaufførerne er kørt på sygehuset, men vurderes til at være i god behold.