¨

Håndboldsejr giver gevinst i Slagelse

Foto: TV ØST

I går rykkede Slagelse FH op i håndboldligaen, og det er ikke kun en sejr på det sportslige plan. Hele byen kan nyde godt af håndboldkvinderns bedrifter.

Festen er ebbet ud, men sejrsjublen giver stadig genlyd i Slagelse efter at håndboldkvinderne i går sikrede sig en plads i landets bedste række. I dag var det tid til status:

- Vi håber jo på, at en samlet omtale af Slagelse Kommune kan være med til at både virksomheder og borgere vil flytte til vores kommune, fordi de synes, at det er et spændende sted at være, og det håber vi, at håndboldsejren er medvirkende til, siger borgmester Lis Tribler, som selv sad på tilskuerrækkerne i går.

Når det går godt på håndboldbanen, giver det også bedre reklame til sponsorerne. Deres sponsoraftaler kan blive op til dobbelt så meget værd.

- Der er en masse hype, PR og fokus både på banen og udenfor banen, siger sponsorekspert Simon Bastian fra Promovator i København.

Det er noget, som klinger godt hos erhvervslivet.

- Jeg er sikker på, at den positive omtale, som håndbolden giver, smitter af på sponsorerne, og det er vi glade for, siger Morten Hass Augustsen, aktivitetschef i Slagelse Erhvervsråd.

Slagelse FH skal nu i gang med at genforhandle deres sponsoraftaler, for et håndboldhold i den bedste række er ikke billigt. Sportschef Ivan Strandgaard har dog allerede fået positive tilkendegivelser fra flere af sponsorerne.

- De har indikeret over for os, at de vil bakke op omkring os, så det ikke bare bliver sådan en enlig svale i ligaen. Vi skal holde fast, siger han.

Kommunen har en markedsføringsaftale med Slagelse FH, men om der falder flere kroner af til klubbens ligahold er stadig uvist.

- Kommunekassen er lukket med de sanktionslovgivninger, der er i øjeblikket, men der er afsat penge til markedsføring, og inden for den ramme laver vi hele tiden en vurdering af, hvem der bliver eksponeret mest, og det er så dem, der får de fleste penge, siger Lis Tribler.

02:30 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App