Håndbold-fans kræver udrensning

Bestyrelsen i Slagelse Håndboldklub er stadig i stormvejr. Klubben er næsten reddet fra en truende konkurs, men nu har fanklubben taget et udsædvanligt skridt for at få ryddet op i bestyrelsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fansene fra Slagelse FH er ikke tilfredse med klubbens bestyrelsesarbejde de seneste måneder.

- Det har været katastrofalt, siger fanklub-formand Helle Jensen.

Under den truende konkurs har fanklubben lavet indsamlinger og auktioner for at gøre deres til en redning. Men nu bliver kræfterne lagt et andet sted.

- Vi har besluttet at lave en underskriftsindsamling, som vi kan få en ekstraordinær generalforsamling, hvor vi skal tage stilling til bestyrelsens nuværende sammensætning, siger Helle Jensen.

Se hele indslaget herunder:
[video:flv:090303_slagelsefans.flv]

Utilfredsheden skyldes en række beslutninger fra bestyrelsen, som fanklubben mener er kritisable. Klubben har meldt ud, at man manglede en million for at overleve. Men reelt manglede der kun 600.000 for at regnskabet gik i nul, hvilket fanklubben mener har gjort indsamlingsarbejdet væsentligt sværere.

- Det ved jeg ikke, om det havde gjorde arbejdet lettere, hvis vi havde meldt det andet beløb ud, siger bestyrelsesformand Iver Grunnet.

Mest problematisk er måske at klubben udbetalt penge til en række kreditorer, selvom spillerne har måttet kigge langt efter deres løn. Og det må man ikke.

- Ja, det har vi fundet ud af man ikke må nu. Det var selvfølgelig ikke så smart, siger Iver Grunnet.