Håb for FC Vestsjælland: Investorer melder sig på banen

Ifølge det vestsjællandske medie vdonline.dk har investorer vist interesse i at investere i FC Vestsjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den konkursramte 1. divisionsklub FC Vestsjælland kan nu måske skimte en redning.

I hvert fald har nye investorer meldt interesse i at investere i klubben, der tirsdag begærede sig konkurs. Det skriver det vestsjællandske medie vdonline.dk, der har været i kontakt med FC Vestsjællands administrerende direktør, Gert Hansen.

- Jo, vi kæmper til sidste dråbe. Der er fortsat en mulighed, siger Gert Hansen til avisen.

Ifølge vdonline.dk bliver der holdt et investormøde lørdag, hvor fremtidige investeringsmuligheder skal diskuteres. Her vil Slagelse Kommunes borgmester Stén Knuth og lokale erhvervsfolk blandt andre deltage.

FC Vestsjællands konkursbegæring kom i kølvandet på, at klubben ikke kunne udbetale løn for november til spillerne. Og konkursen har allerede fået konsekvenser for klubben. Den betyder nemlig, at FC Vestsjælland fratrækkes point i tabellen.

- Begæringen betyder, at klubben som konsekvens fratrækkes seks point fra den nuværende stilling jævnfør DBU's loves konkursbestemmelser, lød det fra DBU umiddelbart efter klubbens konkursbegæring.

Onsdag den 9. december er der møde i skifteretten i Næstved om sagen. Det meddeler Spillerforeningen, der vil bistå spillerne i 1. divisionsklubben.

- Der har naturligvis været en masse bekymringer og spørgsmål blandt spillerne, som vi har hjulpet dem med at få svar på, siger Spillerforeningens formand, Thomas Lindrup, i en pressemeddelelse.

/ritzau/