¨

Gymnasiefest endte i masseslagsmål - to personer anholdt

Arkivfoto. Foto: Thomas Nielsen - TV ØST

Politiet måtte flere gange rykke ud til en gymnasiefest på Slagelse Gymnasium, hvor to personer blev anholdt.

En gymnasiefest på Slagelse Gymnasium udviklede sig fredag aften dramatisk.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Flere gange måtte politiet rykke ud til gymnasiet, fordi der opstod slagsmål.

Den første episode fandt sted kort før klokken 21.00, hvor en 17-årig ung mand kom i slagsmål med flere personer og politiet blev tilkaldt.

Men da politiet forsøgte at anholde den 17-årige og samtidig give ham håndjern på, valgte han at modsætte sig politiet og forsøgte at vriste sig fri.

Det lykkedes dog til sidst betjentene at få ham lagt i håndjern. Den 17-årige er dog alligevel sigtet for at lægge hindringer i vejen for sin anholdelse.

Ingen personer ved festen eller politiet, der udførte anholdelsen, kom til skade ved hændelsen, og den 17-årige kan ifølge politiet nu se frem til en bøde.

Slået i baghovedet

Det store slagsmål og anholdelsen lagde dog ikke en dæmper på gymnasiefesten. For klokken 23.08 måtte politiet igen rykke ud til Slagelse Gymnasium.

Her var en 21-årig mand blevet slået i baghovedet af en 18-årig ung mand

- Den 21-årig har det efter omstændighederne godt, og der er som sådan ikke nogen synlige skader. Men mon ikke det hæver lidt, siger Kent Edvardsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Det er endnu uvist, hvad den 21-årige blevet slået med i baghovedet.

Politiet vil i løbet af lørdagen afhøre den 18-årige, som vil blive sigtet for vold. Han kan derfor risikere 30 dages betinget fængsel.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App