Fyret fra Shell - nu arbejder Gitte Niegsch i fængsel

Gitte Niegsch fra Slagelse blev landskendt, da hun blev fyret fra en tankstation, hvor hun forhindrede spritbilister i at køre videre. Sagen er endnu ikke slut, men for Gitte Niegsch går tilværelsen videre i et fængsel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tre dage om ugen tager Gitte Niegsch turen fra hjemmet uden for Slagelse nordpå til Jyderup, hvor hun nu arbejder.

- Jeg er rigtig glad for mit job. Det er udfordrende og spændende, siger kvinden, som var hovedperson i medier landet over tilbage i juni måned.

Gitte Niegsch havde forhindret to spritbilister i at køre videre fra Shelltanken i Slagelse, hvor hun arbejdede. For den dåd fik hun en dusør af politet, men hendes arbejdsgiver valgte at bortvise Niegsch, fordi hun ikke havde den påkrævede sikkerhedsvest på ved episoden.

Nyt job kom hurtigt

Allerede en måneds tid efter episoden fik hun dog nyt job hos SuperBrugsen i Jyderup. Dog ikke en helt almindelig stilling.

Supermarkedet driver nemlig også en lille butik i Jyderup Statsfængsel, og det er her, Gitte Niegsch til daglig står og betjener de indsatte. 

- Jeg var lidt nervøs for, hvordan de ville tage imod mig, og om de ville se skævt til mig. Men det har været overraskende positivt. De har budt mig velkommen og været rigtig søde, fortæller Gitte Niegsch.

Glad for jobbet

Gitte Niegsch er meget glad for sit nye job, men bortvisningen fra den tidligere arbejdsplads nager stadig.

Sammen med fagforeningen Krifa har hun lagt sag an mod Shell. Retssagen kommer formentlig til at foregå i Næstved næste år.