Frivillige leder efter 17-årige Emilie med både

En gruppe frivillige ledte torsdag videre efter den 17-årige Emilie Meng. Men scanningsudstyr ledte de blandt andet i byens erhvervshavn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Langs kysten af Storebælt fortsatte eftersøgningen af den 17-årige Emilie Meng fra Korsør torsdag.

I flere dage har blandt andre Zuzu Heidelbach koordineret lokale eftersøgninger af den 17-årige, der ikke er set siden søndag morgen klokken fire.

Torsdag var det havbunden blandt andet i byens erhvervshavn, der blev tjekket igennem - ved hjælp af scanningsudstyr under båden.

- I dag er vi ude og kigge, om der skulle ligge noget i havet, hvis hun skulle være faldet i, siger Zuzu Heidelbach.

- Det er altid rart, at man kan hjælpe og når man sidder inde med noget udstyr, der kan tingene, så kan man ligeså godt udnytte det og hjælpe det, man kan, siger Thomas Christensen, som lægger båd til eftersøgningen.

Siden mandag har over 100 frivillige nærmest endevendt hele Korsør og omegn for at finde frem til den 17-årige Emilie Meng, som ikke har givet livstegn fra sig siden søndag, hvor hun efter en fest skiltes med sine to veninder samt en venindes kæreste på stationen i Korsør.

De frivillige fortsætter eftersøgningen

Torsdag gjorde de frivillige så endnu et forsøg

- Vi har ikke bare været mange steder, vi har været alle steder og ikke kun en gang, seks gange, mindst, siger Zuzu Heidelbach

Men på femte døgn er håbet ved at blive en anelse tyndslidt

- Det går ikke særlig godt, vi har ikke noget og vi har ikke på noget tidspunkt haft noget, så det er at træde vande, fortæller Zuzu Heudelbach.

Og selvom de frivillige er ved at være trætte. Så er de ikke til at stoppe endnu

- Vi er ikke ved at give op, vi giver ikke op før hun er fundet, siger Zuzu Heidelbach.

Eftersøgningen til vands fortsætter torsdag aften, er meldingen fra de frivillige. Med endnu flere både.